Route

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer dan neemt u vanaf het treinstation buslijn 60. U stapt uit op de Kelvinweg en loopt rechtsom of linksom in een paar minuten naar de Nobelweg.

Met de auto uit zuidelijke richting:

A2: Neemt afslag 45 (Echt) en na 300 m de 1e afslag op de rotonde (Aasterbergerweg. Na 400m neemt u de 3e afslag op de rotonde (St. Janskamp). Na 700m komt u weer op een rontonde – u gaat rechtdoor.(Nobelweg). Na ongeveer 200m ziet u het MMC aan uw rechterkant.

N295 – Rijksweg: In Echt, bij de 3e stoplichten slaat u linksaf (Roermondseweg). Na de spoorwegovergang gaat u rechtdoor op de kruising (Galvaniweg) Aan het einde van de weg gaat u links (Edisonweg) richting centrum Echt / Maastricht. Op de t-splitsing slaat u rechtsaf, Nobelweg. Het MMC ligt na 200m aan uw rechterkant.

Met de auto uit noordelijke richting:

A2: Neemt afslag 45 (Echt) en na 300 m de 3e afslag op de rotonde (Aasterbergerweg). Na 100m gaat u rechtdoor op de rotonde en na 400m neemt u de 3e afslag op de rotonde (St. Janskamp). Na 700m komt u weer op een rontonde – u gaat rechtdoor.(Nobelweg). Na ongeveer 200m ziet u het MMC aan uw rechterkant.

N295 – Rijksweg: U komt Echt binnen over de spoorwegovergang waarna u bij het stoplicht rechtsaf (Roermondseweg) slaat. Na de spoorwegovergang gaat u rechtdoor op de kruising (Galvaniweg) Aan het einde van de weg gaat u links (Edisonweg) richting centrum Echt / Maastricht. Op de t-splitsing slaat u rechtsaf, Nobelweg. Het MMC ligt na 200m aan uw rechterkant.